VELKOMMEN TIL THE COLOR RUN KØBENHAVN

Tak til alle jer tusindvis af skønne løbere for at gøre The Color Run muligt. Vi glæder os til en festlig dag og har i denne “race brief” samlet al den information, du måtte have har brug for, for at deltage i The Color Run København 2017. God fornøjelse!

PRE-PICKUP

SPRING KØEN OVER OG HENT DIN LØBSPAKKE INDEN EVENTEN

Kom endelig til vores Pre Pick Up som dette år ligger på Amager Center. Her kan du hente din løbspakke med bl.a. t-shirt, løbenummer og farvepose. Husk at medbringe din billet (på smartphone eller printet ud). Du kan også hente løbspakken til dine venner hvis bare husk at tage deres billetter med.

Vi kan klart anbefale, at du henter din løbspakke inden selve eventen for at undgå kø. Men hvis du ikke har mulighed for det, så kan du selvfølgelig altid hente din løbspakke på løbsdagen. Husk dog at komme tidligt!

  • Sted for PrePickUp:
    Amager Centret (Atriumgården)

    Reberbanegade 3 i København S.
  • Tid:
    Fredag 19. Maj fra 12:00 – 18:30

Medbring gerne kontanter, så går det hurtigere.

LØBSDAGEN

Dato for løbet
maj 2017

Sted
Festpladsen, Valbyparken

Hvornår åbner indcheckningen på selve løbsdagen?
11:00

Optakt og opvarmning
11:00 – 13:00

Første starttid
13:00 – Du skal være checket ind og have modtaget dit start-kit, så du kan være klar til at løbe kl. 13.

LØBSRUTEN

 

BUS, TOG OG PARKERINGSMULIGHEDER

Hvordan kommer jeg nemmest til pladsen?

Der er ganske få parkeringsmuligheder ved Valby Parken, så vi anbefaler på det varmeste, at du tager cyklen, toget eller bussen. Hvis du vælger bilen alligevel, så brug de parkeringspladser i nærheden som anvist. Ved afhentning og afsætning med bil anbefaler vi Valbyhallens parkeringsområde.

S-tog:
De nærmeste S-tog stationer er Ny Ellebjerg Station og Sjælør Station. (Linje A eller E)

Bus:

Ta’ linje 3A og stig af v/ Kgs. Enghave, Valbyparken

Cykelparkering:

For at der bliver plads nok til os alle, skal du parkere din cykel i P-Cykel området tæt på start/målområdet.

MAD OG DRIKKE

Som altid kan der købes lækker mad og drikke på festpladsen. I år er vi særlig glade da vi har allieret os med byens (og måske hele Danmarks) bedste burgerrestaurant – Halifax. Her serveres ærlige, håndholdte burgere og en god portion fritter.
Hvis du derimod er mere klar på en nordisk version af saftig couscous med grillede grøntsager og noget grillet kylling, ja så er entrée lige sagen. Vi glæder os allerede.
Så kom tidligt, nyd musikken og spis frokost med venner og familie.

HVAD FØLGER MED I PRISEN?

Den officielle The Color Run Dream t-shirt 2017

1 farvepose til at kaste foran scenen

1 løbstaske

1 flaske Lipton Ice Tea ved finish line og noget drikkevand på festpladsen

Løbsnummer

Adgang til The Finish Festival festen

Husk at have din trøje og dit løbsnummer på under løbet. Vi anbefaler, at du tager farveposen i lommen og gemmer den til Finish Festival foran scenen.

THE COLOR RUN STORE

Vi har en række forskellige ting til salg i vores The Color Run Store. The Color Run Store/butikken bliver sat op ved Pre Pick Up og ved check-in på festpladsen. Du har, med andre ord, rig mulighed for blive en rigtig Color Runner og deltage med alt muligt sjovt gear. Du kan også købe ekstra farveposer i The Color Run Store.

(Husk: Tag gerne kontanter med. Der kan bruges både kort og mobilepay, men mobilnettet kan drille og der kan ikke hæves penge i området)

HUSKELISTE / GODT AT VIDE

Vi kan ikke stille nogen garderobe til rådighed. Derfor anbefaler vi, at man ankommer i sit løbetøj og gør brug af vores seje løbstaske til sine vigtigste ejendele

Hunde og alkohol må ikke medbringes

Hvis du på nogen måde er bekymret for at få ’for meget ’farvepulver, så er du meget velkommen til at tage dine solbriller og en bandana på. Husk du også kan købe gear i The Color Run Store.

Klæd dig efter vejret – tag fx en langærmet trøje ind under The Color Run T-shirten, hvis det ser ud til at blive køligt.

Vigtigst af alt – vær søde mod dine medløbere. Det hele handler om at have en sjov dag sammen!

MERE INFORMATION

Tjek vores ’ofte stillede spørgsmål’ (FAQ) her på hjemmesiden. Her kan du finder en lang række tips og tricks, hvordan det hele foregår, få opdateringer m.m. Hvis vejret ikke er med os, så hold dig opdateret på vores Facebook-side og hjemmesiden.

Du kan også deltage som frivillig, vi har en masse opgaver som kræver hjælp fra søde mennesker, skriv meget gerne til os på denmark@thecolorrun.com.

Du kan også møde op på selve løbsdagen, hvis du vil være frivillig – du skal blot komme senest mellem kl. 7:30-09.00 og gå hen til Check-in området.

TAK!

Mange tak til Københavns Kommune for at give os mulighed for at holde The Color Run i Valbyparken. Mange tak alle vores lokale samarbejdspartnere og sponsorer, samt til alle jer mange frivillige der hjælper med at realisere The Color Run i København. Og tak til DIG, kære Color Runner – det bliver en fest!

Vildt sjovt. Fantastisk godt. Først og fremmest en oplevelse for hele familien.
Det var langt sjovere end jeg havde forestillet mig. Hvis det kommer igen næste år, vil jeg helt sikkert gøre det igen.
Det var fantastisk. Det var det sjoveste jeg nogensinde har gjort i hele mit liv. Virkelig WOOOOOOW!
Det var sygt sjovt. OMG. En dans igennem farvezonerne.
I er nødt til at komme til næste år. Det var så fedt. WOOOOW. Så vildt.